Етър подписа днес договор с опитния испански полузащитник Горка Ларучеа.

...
 Етър подписа днес договор с опитния испански полузащитник Горка Ларучеа.
Коментари Харесай

Етър взе играч от Динамо

 Етър подписа през днешния ден контракт с опитния испански полузащитник Горка Ларучеа. 30-годишният вътрешен халф идва от Динамо (Букурещ), оповестиха от клуба.

Ето какво написаха " болярите ": 

" Опитен полузащитник от Испания притегли " Етър ". Великотърновският клуб подписа през днешния ден контракт с Горка Ларучеа - 30-годишен вътрешен халф, който идва от " Динамо " (Букурещ).

Ларучеа е роден на 24 февруари 1993 година в гр. Баракалдо в Страната на баските. Висок е 182 см и тежи 76 кг. Пет сезона е в испанския " Герника ", с който има 211 мача и 18 гола, след това е в " Реал Унион " и " Аморебиета ", а последните два сезона бе в " Динамо " (Букурещ), където в този момент отиде българският халф Георги Миланов. В румънския отбор Горка Ларучеа има общо 43 мача и 6 гола, като оказа помощ за влизането му в Суперлигата, където последната есен в нея има 14 мача и 1 гол.

" Кариерата ми стартира в Испания в трета лига, след това влязохме в Сегунда Дивизион в професионалния футбол. Преминах в румънския " Динамо " (Букурещ), където играх година и половина и влязохме в елита. Сега желая да опитвам какво е равнището на българския футбол. Очаквам да продължа тук и дружно с " Етър " да спечелим колкото може повече мачове! ", съобщи след подписването на контракта си Горка Ларучеа.

В " Етър " Горка Ларучеа ще носи фланелката с № 6. Добре пристигнал! "
 Светльо Петров: На Етър всички мачове са му тежки
Светльо Петров: На Етър всички мачове са му тежки

" Новите момчета към този момент привикват "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР